Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Контактите няма да са много, но ще са предимно с непознати. Подхождайте индивидуално към всеки от събеседниците си. От вас зависи дали ще си създадете врагове или ще спечелите надеждни партньори.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Опитайте се да довършите дейностите, за които ви е трябвал по-продължителен период на работа. Колкото по-рано го направите, с толкова повече време ще разполагате, за да изградите схемата на следващите си задачи.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Спокоен ден, следвайте вдъхновението си. Ще се сетите как да осъществите цел, към която от доста време се стремите, но все не ви е достигала смелост да направите първата крачка.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Динамичен ден, в който правилният начин на работа е да не бързате. Обстановката ще е променлива и ще се налага да адаптирате задачите си към обстоятелствата. Прибързаните заключения ще се окажат изключително погрешни.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще са ви нужни усилия, за да се съсредоточите към нещо конкретно. Независимо от това, ще се наложи да се мобилизирате, да проявите инициатива и евентуално да си осигурите съдействието на подходящи сътрудници, с чиято помощ да довършите започнатото.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Последователните ви и обмислени действия са устойчива гаранция за успех. Ще успеете да отстраните допуснати преди време грешки и да постигнете резултати, които към момента са ви изглеждали немислими.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Заниманията ви нито ще са много, нито ще са сложни. От вас зависи да се заемете с точната задача в подходящия момент, за да я довършите в уговорения срок. След това ще можете да отдъхнете, заобиколени от приятна компания.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Действайте самостоятелно и довършете старите задачи, дори и да не са спешни. Отхвърляйки ги от програмата си, ще се почувствате много по-свободни и спокойни. На работното място може да се активират за пореден път теми, предизвикващи разногласия. Дистанцирайте се до колкото е възможно.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
С каквото и да се заемете, не разчитайте на грандиозни успехи. За сметка на това, ще можете да избирате и изпълнявате заниманията си самостоятелно, както и да определяте темпото на работа.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Не е желателно да взимате важни решения „в движение“. Анализирайте фактите, съпоставяйте ги и реагирайте само, когато сте сигурни, че сте стигнали до съществени заключения.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Събитията ще се разминават с очакванията ви, но е за предпочитане да запазите спокойствие. Няма да разполагате с достатъчно информация, за да изпълните замислите си, а човек, на когото разчитате може и да ви подведе. Не бързайте за изяснявате причините.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Проявете снизходителност към чуждите грешки. Помогнете им да си изяснят причините и да нанесат корекциите, вместо да ги критикувате. Ще си осигурите безусловната им признателност.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
  • Плъх
  • Бик
  • Тигър
  • Заек (Котка)
  • Дракон
  • Змия
  • Кон
  • Коза (Овца)
  • Маймуна
  • Петел
  • Куче
  • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп





{START_COUNTER}